Novo - CamelBak MultiBev boca

CamelBak MultiBev je svakodnevna boca za vodu koja sadrži putnu šalicu za drugo piće u pokretu. 

Boce od nehrđajućeg čelika ekološki su svjesniji izbor od plastike za jednokratnu upotrebu. Dodavanjem prateće putne šalice eliminira se još jedna rastrošna šalica iz lokalnog kafića i vraća se ispod boce s vodom kako bi se uštedjelo mjesto kad se ne koristi.

May be an image of one or more people, outerwear, drink and outdoors

Ako vodu nosite dok obavljate neke poslove ili putujete na posao, a opet se zaustavite u kafiću na kavi ili čaju u jednokratnoj šalici, ovo vrijedi pogledati.

U svojoj osnovi, CamelBak MultiBev prikladan je način da uz svoju uobičajenu bocu vode ponesete i šalicu. Kako se koristi, stvarno ovisi o vama.

U dane planinarenja putnu šalicu možete koristiti na putu do glave staze, a zatim je ostaviti u automobilu. To pojednostavljuje bočicu radi lakšeg stavljanja u džep ruksaka. Također oslobađa malo mjesta ispod čepa za spremanje snacka.

Na vrućim ljetnim ekspedicijama putna šalica može se koristiti za punjenje vode tijekom stanke. Zatim je možete vratiti u glavnu bocu kada završite.

Zapravo, MultiBev ima na umu svakodnevnu funkcionalnost, posebno za putovanje.

Slikovni rezultat za camelbak multibev

Nekoliko razloga zbog kojih bi krenuli na svoje sljedeće putovanje s CamelBak MultiBev bocom:

VRUĆE I HLADNO
Birate li između toplih i hladnih napitaka? Radije ne. Koliko god bili ovisni o kavi, bitnije je da imate vodu u blizini kako bi se mogli hidratizirati. Jedna od glavnih prednosti MultiBeva je ta što je dizajniran da zadrži obje vrste tekućine - vruću i hladnu. S uklonjivom šalicom i priloženim silikonskim poklopcem, imate dodatnu posudu za odlaganje kave ili čaja, kao i zasebnu bocu s vodom.

TRAJNOST i LAKOĆA
Izuzetno trajna boca s vodom, neće puknuti tijekom planinarenja te može izdržati bilo koju nespretnost na putu. Također dolazi u atraktivnim bojama, što je čini zabavnim za nošenje i pokazivanje.

Najbolji dio je definitivno što lako stane u ruksak ili torbu. Budući da je nešto duguljastija od ostalih boca s vodom, u cjelini ne zauzima toliko prostora. Budući da je napravljena od tako laganih materijala, jedva je osjetite u ruksaku za planinarenje, mase 636g.

ODLIČNO ZA OUTDOOR UPOTREBU ILI KOD KUĆE
Super je to što se može fleksibilno koristiti u brojnim različitim okruženjima i svrhama. Za one koji žele uštedjeti malo prostora i upotrijebiti posudu za piće koja se može koristiti na više načina (savršeno za putnike s naprtnjačama!), MultiBev nudi niz razloga za dodavanje u svoj arsenal.

Dio vaše rutine

Predlažemo da se probudite i hidratizirate čašom vode. :)

Dok čekate da vam kava ili čaj budu spremni, odvrnite putnu šalicu s dna.

Zatim glavnu bocu napunite vodom i učvrstite nepropusnim Pak čepom. 

Nakon što je vaš kofeinski pripravak spreman, ulijte ga u putnu šalicu, odmotajte silikonski poklopac i krenete.

Na svom radnom mjestu možete isprati putnu šalicu i spojiti je s glavnom bocom vode. Silikonski poklopac se namota da stane unutar Pak čepa.

camelbak_product_1

Značajke dizajna

  • Dvozidni vakuum, konstrukcija od nehrđajućeg čelika za održavanje temperature satima
  • Unutrašnjost od nehrđajućeg čelika i završni premaz u prahu pogodni su za pranje u perilici posuđa
  • Silikonska baza dodaje prijanjanje, posebno na mokrim površinama
  • Nepropusna Pak kapica
  • Bez BPA, BPS i BPF.

Slikovni rezultat za camelbak multibev
Sve u svemu, utvrdili smo da je CamelBak MultiBev pametna i dobro dizajnirana izolirana čelična boca. Pak kapa čini MultiBev jednostavnim za nošenje, a čak nudi i malo prostora za grickalice ili manje predmete. Zahvaljujući CamelBak univerzalnom dizajnu, Pak Cap također možete zamijeniti drugim univerzalnim kapicama koje CamelBak nudi.

Posebno nam se sviđa vrhunski lakirani premaz s minimalnim brendiranjem zbog kojeg MultiBev izgleda kao kod kuće, u uredu ili na stazama. Nadalje, uklonjiva putna šalica toliko je dobro integrirana ako ne biste znali da je tu, pretpostavili biste da je MultiBev samo standardna boca od nehrđajućeg čelika. Ne samo da je putna šalica savršena za vrijeme putovanja, već je izvrsna i za planinarenje / kampiranje ili po uredu da biste pili vodu / kavu u istoj boci.