OSPREY ruksaci

Bilo da negdje putujete, planinarite, bavite se sportom, rekreacijom ili jednostavno tražite ruksak za svaki dan- Osprey ima rješenje za vas.

Osprey je rođen u Kaliforniji, 1974 na samo jednoj šivaćoj mašini i sa glavom punom ideja i želje da se dizajniraju i izrade inovativni ruksaci vrhunske kvalitete. Danas, Osprey proizvodi se koriste po cijelom svijetu, od najviših planina do najudaljenijih otoka. Brand Osprey je posvećen prirodi i ključni aspekt strategije je zaštita i očuvanje prirode i prirodnih bogatstva.

“Moja osobna filozofija je da više uživam u životu ako sam okružen stvarima koje sam sam izgradio. Razumijem svoju okolinu i bolje se povezujem sa svojom okolinom. Ljubav prema gradnji proizvoda, stvaranju stvari za sebe i svoje prijatelje dovela me do ovog posla.

Počeo sam s izradom dnevnih ruksaka i ruksaka za kupce u Santa Cruzu. Bio sam na fakultetu i zaista sam uživao postavljati vlastito radno vrijeme, izrađivati i slušati priče o tome kako je moja oprema putovala do nekih vrhova ili širom svijeta. "

Mike Pfotenhauer
Osnivač i glavni dizajner Osprey-a

All Mighty Guarantee
U Osprey-u se dizajniraju i izrađuju samo visokokvalitetne proizvode koji traju dugo, zato su svi ti proizvodi pokriveni "Moćnim jamstvom". Kao dio posvećenosti zaštiti okoliša, uvijek nastoje u Osprey-u, kad god je to moguće, popraviti proizvode, a ne ih zamijeniti.

Ako otkrijete bilo kakav nedostatak materijala ili izrade vašeg ruksaka/torbe, popravit će ga ili zamijeniti, u njegovom razumnom vijeku trajanja. Više o jamstvu na Osprey proizvode pročitajte OVDJE.

Osprey poruka o okolišu

  • Dizajniramo / gradimo samo visokokvalitetne proizvode koji traju dugo.
  • Koristimo vrlo skupe materijale i tkanine, stoga trganje svodimo na apsolutni minimum.
  • Naš proizvod nije modno usmjeren, pa ne potičemo potrošače da zamjenjuju proizvode prije nego što se istroše.
  • Gdje god je to moguće, u ambalaži koristimo materijale koji se mogu reciklirati - svu ambalažu svodimo na minimum.

RUKSACI PO KATEGORIJAMA

  • Ruksaci za putovanje - nije važno da li putujete sa malo opreme ili nosite velike količine stvari, Osprey putne torbe za Vas su svestrana rješenja koja će vaše avanture učiniti još ugodnijima. Osprey u ponudi nudi klasične, hibridne ruksake i kovčege na kotačima. 

Slikovni rezultat za osprey rolling

  • Ruksaci za svaki dan (posao, fax) - funkcionalni i izuzetno udobni Osprey svakodnevni ruksaci neće vas nikada iznevjeriti. Organizirajte i osigurajte svoje stvari sa najkvalitetnijim ruksakom.

Slikovni rezultat za osprey flap

  • Biciklistički ruksaci te ruksaci za trčanje - Osprey biciklistički ruksaci te ruksaci za trčanje dizajnirani su za nošenje opreme koja vam je potrebna za kratke i srednje duge staze. Udobni su, kompaktni te štite svu vašu opremu koju nosite.

No photo description available.

  • Ruksaci za planinarenje - ruksaci za jednodnevne izlete ili višednevna putovanja, sa prihvatom za štapove, puno pretinaca, zaštitom za leđa te navlakom za zaštitu od kiše- imaju sve:) Izdržljivi, udobni i pametno dizajnirani za organizaciju vaše opreme. Praktični su, ergonomski i imaju prozračni dizajn za veću lakoću korištenja i udobnost.

May be an image of 1 person

  • Ruksak / nosiljka za dijete - Inovativan i vrlo dobro promišljen, POCO je ruksak koji će i roditelje i djecu potaknuti ka planinarenju. Ovaj model sastoji se od izvrsnih komponenata koje olakšavaju upotrebu i sigurno nošenje djeteta.

May be an image of 1 person

  • Dječji ruksaci - vrhunska serija ruksaka prilagođenih djeci. Ovo je savršen ruksak za jednodnevne izlete, školu ili male putničke avanture.

No photo description available.

Provjerite našu bogatu ponudu vrhunskih Osprey ruksaka. :)