Suočite se s mrakom i upoznajte Ledlenser svjetiljke

Novo u našoj ponudi su dobro znane, vrhunske Ledlenser svjetiljke i naglavne lampe.

"Sunčevoj svjetlosti potrebno je više od osam minuta da stigne do zemlje...

Nama je dovoljan samo pritisak gumba.

Mi stvaramo svjetlo. Čak i u najdaljem, najtamnijem kutku svijeta. Kao svjetskom lideru na tržištu LED svjetiljki, svjetlost je naša opsesija. I dok mnogi misle da stvaramo najbolje svjetiljke na svijetu, mi mislimo da je to tek početak….

Zašto? Zato što uvijek postoji ideja koja je još bolja od one početne ideje i zato što se i najbolja kvaliteta može dodatno poboljšati.

Do sada brojimo više od 100 patenata koji slijede naše inovativne ideje.

Ali to je samo početak…."

Kako je nastao Ledlenser?

Mnogi revolucionarni proizvodi prvi su puta ugledali svjetlo dana u nekoj garaži. Takav je bio i slučaj prvog Ledlensera. Kada su Harald i Rainer Opolka 1993. godine osnovali tvrtku Ledlenser, zaista nisu imali mnogo više od garaže, starog Atari računala, seta alata, crtaće plohe i oko 1.000 njemačkih maraka početnog kapitala. Međutim, to ih nije spriječilo da uz pomoć genijalnih bljeskova svjetlosti mnoge noći pretvore u dan, naporno radeći i sanjajući o velikom uspjehu uz svega nekoliko sati sna.

Sna koji će uskoro pretvoriti u stvarnost. Danas je nekadašnja garaža međunarodna tvrtka koja proizvodi ručne i naglavne svjetiljke kakve ne proizvodi nitko u svijetu. S više od 1.500 zaposlenika svaki dan žele postati sve bolji - u svemu što rade. Stoga kontinuirano proširuju asortiman proizvoda i dodataka, proučavaju, čak i isprobane ideje, i sve se više oslanjaju na održive izvore energije. Istovremeno, odgovornost im je daleko važnija od vrijednosti dioničara. Zato preferiraju ulaganje dobiti u programe obuke i stambeno zbrinjavanje zaposlenika u Kini, uključivanje u društvene projekte i poticanje ekološke prakse.

Od 2011. Zweibrüder Optoelektronika surađuje s tvrtkom Leatherman Tool Group iz SAD-a. Zajedno stvaraju jedinstvene inovacije oslanjajući se na vrhunske, ekološki prihvatljive tehnologije, ali i nagrađivani dizajn. Svjesni činjenice da je za briljantne ideje ponekad dovoljna i mala garaža.

 

Jedan brend, puno mogućnosti

Nebitno biciklirate li, trčite, planinarite- postići ćete najbolje rezultate sa svojom novom svjetiljkom ili naglavnom lampom.

Ledlenser Outdoor & Sport Range
Ne idu samo trkači, biciklisti i planinari stazama koje noću zahtjevaju osvjetljenje, već i kamperi, lovci, ribolovci i mnogi drugi ljubitelji vanjskog sporta. Vanjskim svjetiljkama Ledlenser pruža i ugodno osvjetljenje u šatoru ili tijekom ugodnog druženja - a ponekad i za presudnu mobilnu energiju. Ledlenser svjetiljke su "konstruirane i dizajnirane u Njemačkoj" i stoga zadovoljavaju najviše standarde kvalitete u funkcionalnosti i dizajnu. U Ledlenseru će svaki sportaš pronaći model koji u potpunosti odgovara njemu i njegovom sportu.

Život u posve novom svjetlu
U svakodnevnom životu - a naravno i noću - nebrojeni su trenuci u kojima mobilno svjetlo pruža osvjetljenje. Bez obzira tražite li nešto u mračnom kutu podruma ili garaže ili vodite li psa navečer oko kvarta- Ledlenser lampa uvijek je pouzdan partner i pruža potrebnu svjetlinu. Veliki izbor džepnih i prednjih svjetala za sektor "Dom i život" prilagođen je svim svakodnevnim potrebama. A posebno su elegantne, što dokazuju brojne nagrade za dizajn.

Everyday use

 

Našu ponudu Ledlenser svjetiljki pogledajte OVDJE, ukoliko Vas zanimaju neki modeli koje trenutno nemamo dostupne- obratite nam se oko narudžebe istih na mail: [email protected]