Specialized proljetna/ljetna kolekcija odjeće 2021

Specialized je lansirao svoju novu kolekciju odjeće za cestu, mtb i svakodnevni životni stil za proljeće/ljeto 2021. Nova kolekcija sadrži mnoštvo tkanina dizajniranih sa UV zaštitom, upravljanje vlagom i upravljanje toplinom. U središtu linije je održivost, s recikliranim poliesterom koji se koristi u cijelosti.

specialized spring 21 roadie kit

Specialized je krenuo u novu sezonu 2021 s tehničkom tkaninom koja sadrži mnoštvo funkcionalnih materijala dizajniranih da vas zaštite od sunčevih zraka, odvoze vlagu s vaše kože i ohlade dok se vozite po suncu.

womens mtb spring 21 apparel specialized

Počeli su stizati novi modeli odjeće proljetnog/ljetnog kompleta Trail Series 21, uključujući potpuno novi MTB dres Trail Series. Četverosmjerna rastezljiva tkanina omogućuje dobru slobodu kretanja. Dres koristi materijal VaporRize ™, super laganu prozračnu tkaninu koja vas hladi, a istovremeno se osjeća ugodno na vašoj koži i štiti od ultraljubičastih zraka.

VapoRize

VapoRize materijal tkanine za upravljanje vlagom odvlači znoj s kože kako bi regulirao tjelesnu temperaturu i održavao vas suhima tijekom vožnje. 

specilized vaporize fabric jerseys

Deflect UV

Ultraljubičaste zrake prisutne su stalno, bez obzira da li je sunčano ili oblačno. Specialized tkanina Deflect štiti vas od štetnih učinaka UV zraka. Sva Specialized odjeća ima zaštitu od UV zračenja između UPF 30 i 50+. Deflect® UV je prozračan, bez kemikalija i s vremenom se neće potrošiti ili isprati.

specialized spring 21 deflect uv fabric protects skin from suns rays

Također, ovogopdišnja 2021 proljetno/ljetna kolekcija Specialized odjeće inspirirana je popularnim "ombre" bojama. Muški modeli više zemljanim bojama, dok ženski dresovi i bib hlače dolaze u ombre orange-blue tonovima i pink bojama. 

Dresove karakteriziraju vrhunski materijali, udobnost, elastičnost te se brzo suše.

Bib hlače, kao i dresovi izrađeni su od materijala s UPF 50+, koji štiti vašu kožu od štetnih ultraljubičastih zraka.

  

Trenutno je je sva nova kolekcija snižena -15%, rok trajanja ove akcije je do 31.3.2021.

Novu Specialized kolekciju pogledajte OVDJE.