KROSS: Ondrej Cink osvaja Češki kup u Brnu!

KROSS ORLEN Biciklistički tim: Ondrej Cink osvaja Češki kup u Brnu! Drugi vozač ekipe KOCT-a Bartłomiej Wawak četvrti je na cilju

May be an image of bicycle and outdoors

Nakon iscrpljujuće utrke u Brnu u Češkoj, vozači biciklističkog kluba KROSS ORLEN postigli su izvrsne rezultate. Ondrej Cink prvi je prošao kroz cilj, a njegovom partneru u klubu malo je nedostajalo za osvajanje postolja. "Ovo su izvrsni rezultati i s optimizmom gledamo na sljedeći početak", komentirao je voditelj tima odmah nakon završetka natjecanja.

IZOMAT MTB CUP 2021 još je jedno natjecanje na kojem su vozači KROSS ORLEN Biciklističkog tima pokazali svoju izvrsnu pripremu i odlično raspoloženje. Subotnja utrka započela je po dobrom vremenu, međutim, tijekom posljednja dva kola počela je kiša i uvjeti su se pogoršavali. Iako je ruta postala skliska, to nije spriječilo trkače koji predstavljaju poljsku biciklističku skupinu da postignu vrlo dobre rezultate.

May be an image of 1 person, standing, bicycle and outdoors

"Ondrej Cink nije dao nikakve šanse suparnicima. Kontrolirao je utrku od starta do cilja. Prezadovoljan sam ovom Ondrejevom pobjedom. Što se tiče Barteka Wawaka, na cilj je stigao četvrti. Optimist sam u pogledu sljedećih utrka naših biciklista - rekao je Kornel Osicki, voditelj ekipe KROSS ORLEN Cycling Team-a odmah nakon utrke.

Sljedeća utrka počinje za tjedan dana, ovaj put natjecanje će se održati u Poljskoj. Vozači ekipe KOCT utrkivat će se u Wałbrzychu u sklopu utrke "Górale na start". Nakon toga slijede druge utrke u okviru Svjetskog kupa.
Biciklistički tim KROSS ORLEN jedan je od najboljih biciklističkih klubova na svijetu, desetljeće prisutan na stazama. Prošle sezone tim je završio natjecanje na drugoj poziciji MTB svjetske ljestvice. Skupina uključuje elitu svjetskog brdskog biciklizma. Vozače sponzoriraju poljski proizvođač bicikala KROSS i PKN ORLEN.

May be an image of bicycle and outdoors