Kross Level 5.0

Novi Kross Level 5.0’21 oličenje je univerzalnosti. Ovaj brdski bicikl bit će idealan za gradsku i off-road vožnju. Omogućuje odabir iz širokog raspona dodatne opreme, poput blatobrana, nosača tereta, bidona. Opremljen je i FS vilicom, a okvir je izrađen od čvrstog aluminija. No, ovo nisu jedine tehnologije koje se nalaze u ovom modelu.

LEVEL 5.0'21

Brdski bicikl KROSS Level 5.0’21 dolazi s visokokvalitetnim Shimano Deore M6100 pogonom, kočnicama SRAM Level i Suntour Raidon XCR 32 RLR AIR amortizerom. Zahvaljujući upotrebi kazete s rasponom 10-51, moguće je udobno prevladati teške uspone u terenskim područjima i postići velike brzine na ravnom dijelu.

LEVEL 5.0'21

Zaista svestran
Kross Level 5.0’21 je bicikl za sve. Omogućuje biciklistu smanjenje opterećenja podlaktica i bolje promatranje onoga što se događa na cesti. Također je opremljen provjerenim komponentama pogona- Shimano i Suntour. Zahvaljujući primjeni novih proizvoda za 2021. godinu, 11-stupanjskog Shimano Deore M5100 pogona, KROSS Level 5.0’21 stroj je koji će uspješno pridonijeti postizanju vrhunskih rezultata na lokalnim utrkama i ne samo to.

LEVEL 5.0'21

Aluminijski okvir i FS vilica
Za izradu okvira korišten je lagani čvrsti aluminij. To je poboljšana aluminijska legura 6061, savršen je kompromis između velike krutosti i male težine. Karakterizira ga otpornost na vanjske uvjete, lomove i udarce. Kako bi se osigurala najmanja moguća masa, svaka cijev u okviru je modulirana. U okviru je korišteno unutarnje usmjeravanje kabela, zahvaljujući čemu smo dobili estetski i elegantan izgled. Unutarnje usmjeravanje kabela također olakšava održavanje bicikla čistim i minimizira rizik od uništavanja sajle u terenskim vožnjama.

Kross Level 5.0’21 također sadrži hidraulične disk kočnice SRAM Level. Zahvaljujući njima moduliranje kočione sile puno je lakše nego kod klasične V-kočnice. Suntour Raidon XCR 32 RLR AIR amortizer također je ugrađen u bicikl olakšavajući vožnju po neravnom terenu i duž gradskih biciklističkih ruta. Nadalje, upravljač uključuje mjenjač blokade amortizera koji omogućuje njegovo fiksno stanje. To vam pomaže da postignete bolje performanse tijekom okretanja pedala. Kako bi bila osigurana visoka vuča na šumskim stazama, kotači su opremljeni gumama Schwalbe Smart Sam širine 2,1 inča. Ostale komponente su visokokvalitetni proizvodi KROSS i sjedalo koje proizvodi vrhunska talijanska marka Selle Royal.

Sve nove Kross Level modele pogledajte OVDJE