KROSS HEXAGON BOOST 3.0

Dopustite nam da Vam predstavimo najnoviji Kross model koji smo pripremili za sve ljubitelje biciklizma u slobodno, rekreativno vrijeme.

Električni KROSS Hexagon Boost 3.0 savršen je izbor za sve koji traže brdski bicikl za svakodnevnu upotrebu, koji će zahvaljujući univerzalnoj i vrlo udobnoj geometriji okvira osigurati ugodnu vožnju kroz mnoštvo kilometara.

Dolazak na Vaše odredište bit će lakše i jednostavnije nego ikada prije zahvaljujući pomoćnom električnom pogonu.

SNAGA ELEKTRIČNE POMOĆI

Kako bi Vam pružio udobnu vožnju u svim uvjetima, KROSS Hexagon Boost 3.0 opremljen je učinkovitim električnim pogonom Truckrun M1 od 250W, a nadopunjuje ga snažna baterija od 501Wh što omogućuje više kilometara s jednim punjenjem. S punom baterijom možete ići na putovanje od stotinjak kilometara.

SHIMANO Acera M360 mjenjač je odgovoran za glatke promjene stupnja prijenosa, ima 8 stupnjeva i pruža precizno upravljanje brzinama kroz kombinaciju sa Shimano SL-M315 mjenjačima.

Kross Hexagon Boost 3.0  također uključuje Tektro M275 hidraulične disk kočnice koje će lako zaustaviti biciklista u svim uvjetima. Opremljen je kotačima od 29 inča i gumama Kenda K1010 širine 2,2 inča. Prednja vilica SR Suntur XCM DS odgovorna je za apsorpciju svih neravnina na terenu kojim vozite.

Savršen je za lagane šumske terene pune prirodnih prepreka kao što su pijesak, korijenje i razne neravnine.

DIZAJNIRAN S NAMJEROM ISTRAŽIVANJA

Kross električni bicikl Hexagon Boost 3.0 nije samo još jedan obični brdski bicikl visokih performansi, već mu je namjena univerzalnija. Zato se pri njegovom osmišljavanju Kross prvenstveno fokusirao na provjerene tehnologije koje će osigurati dugotrajno i nesmetano korištenje. Okvir je izrađen od čvrstog i laganog aluminija otpornog na oštećenja, a plava i crna boja visokog sjaja otporne su na mrlje te ih je zbog toga lakše održavati.