Retül u Protei

Povijest Retül-a

Retül pruža tehničku opremu i alate za pomaganje biciklistima kako bi povećali njihovu udobnost i poboljšali njihovu učinkovitost. Sa sjedištem u Boulderu, Colorado, usavršili su tehnologiju i trening bicikla od 2007., a tada su izvodili tisuće treninga i proučavali stotine tečajeva diljem svijeta. 

Retül je inspirativno, poticajno i osnažujuće iskustvo za vozače. Tehnologiju koriste za prikupljanje i analizu podataka kako bi mogli dati savjet vozačima i pomoći im da daju najbolje odluke o proizvodima koji bi im povećali udobnost, spriječili ozljede i poboljšali performanse.

WE ARE SPECIALIZED

Partneri su sa Specilized-om od 2012. Zajedno su uspjeli vinuti tehnologiju Retül na nove visine, a usput povećali  preciznost Specialized Body Geometry proizvoda. Ovaj odnos je također donio ogromnu priliku za Retül, budući da su u potpunosti integrirani sa specijaliziranim sportašima i ekipama na razini. Sada mogu uzeti ono što su naučili od rada s najzahtjevnijim svjetskim vozačima i primijeniti ovo znanje izravno vozačima svih razina iskustva i motivacije.

specialized-bike.jpg

Retül Fit čini vožnju ugodnijim tako što ćete učinkovitije smanjivati mogućnost ozljede.

UDOBNOST -Bilo da ste World Tour Professional ili povremeni vozač vikend, udobnost je od najveće važnosti.

fpo.jpgPREVENCIJA OD OZLJEDA -Točan položaj zadržava vaše tijelo poravnato na biciklu, pomažući spriječiti ozljede.

fpo.jpgUČINKOVITOST -Optimalan položaj ne samo da povećava udobnost, već maksimizira i snagu i izdržljivost.

 

ŠTO JE RETÜL FIT?

Retül Fit više je od bike fittinga - to je način na koji ćete saznati više o svom tijelu, korijenu uzroka bolova, i kako će vam odgovarajući trening pomoći u postizanju vaših ciljeva u vožnji bicikla.

kate-fit.jpg

 

KAKO RADI?

Počevši s unaprijed pripremljenom fizičkom procjenom, vaš će fitter uzeti u obzir ograničenja vašeg tijela, prethodne ozljede i bolove, te svoje ciljeve na biciklu. Odatle se okrećemo našem sustavu Vantage Motion Capture kako bismo prikupili podatke u stvarnom vremenu, trodimenzionalni podaci s vašeg udarca pedale. Ti se podaci zatim sastavljaju u naš sustav tako da vaš fitter može pogledati vaše brojeve i pozvati vas u savršenu poziciju vožnje.

vantage-photo.png

RETÜL termin možeš sada rezervirati u Protei kod naših fittera Brune i Luke na mail: [email protected]

-preuzeto sa  www.retul.com