Jolanda Neff napušta Kross Racing Team

Nakon dvije nevjerojatno uspješne godine okrunjene naslovima UCI MTB Svjetskog prvenstva, Jolanda Neff neće se natjecati za KROSS Racing Team 2019. godine. "Osjećam da sam zajedno sa KROSS Racing timom postigla sve što želim. Stajali smo zajedno na višestrukim postoljima; na najvažnijim utrkama UCI Svjetskog kupa i Svjetskog prvenstva ", komentira Jolanda Neff.

Jolanda, koja se 2017. godine pridružila KROSS Racing Teamu, zajedno s poljskim brandom bicikala, osvojila je dva uzastopna naslova UCI World Cup Women's tima. Švicarka je također pobijedila na Svjetskom prvenstvu UCI 2017 u Cairnsu, kao i na Europskom prvenstvu u Glasgowu 2018. godine. Jolanda Neff također je osvojila ukupnu klasifikaciju u Svjetskom kupu UCI MTB 2018. godine.

"Bile su to dvije nevjerojatne godine u KROSS Racing Teamu. Osjećam kao da smo postigli sve moguće, u smislu ciljeva utrke. Što još možemo sanjati ?! Nositi ću te uspomone zauvijek u sebi! ", nadalje će, Jolanda Neff.

"U ime KROSS Bikes i KROSS Racing Team htio bih zahvaliti Jolandi na zadnje dvije godine, svim sportskim emocijama i postignućima. Nadam se da će njena karijera nastaviti rasti i dovesti je do daljnjih uspjeha, kao i kod KROSS Racing Teama ", kaže Kornel Osicki, voditelj KRT-a. "2019. suočit ćemo se s mnogim izazovima, ali spremni smo. KROSS Racing Team ne samo da će nastaviti rasti u svjetskoj eliti, već su nam oči sada postavljene na nove naslove i pobjede. Više informacija o liniji 2019 uskoro će uslijediti ", dodaje Kornel.