DOGMA ČARAPE DIZAJNIRANE OD SPORTAŠA ZA SPORTAŠE

DOGMA ČARAPE - DIZAJNIRANE OD SPORTAŠA ZA SPORTAŠE

Cilj im je proizvesti visokokvalitetne proizvode s tehničkim detaljima, ali i kreativnim zaokretom kako biste mogli uživati i u funkcionalnim i u vizualnim karakteristikama.

Image result for dogma socks

U svojoj šarolikoj ponudi Dogma nudi: 

BIKE

PROFESIONALNE BICIKLISTIČKE ČARAPAE SA STRATEŠKI DIZAJNIRANIM VENTILACIJSKIM  KANALIĆIMA I GUMENIM POJAČANJIMA ZA UGODNIJU VOŽNJU. Karakteristike bike čarapa su mrežasti umetci za ventilaciju, gumica u stopalu za dodatnu stabilnost čarape te tanko prirodno pletivo.  

GAZELLE

PROFESIONALNE KOMPRESIJSKE ČARAPE ZA TRČANJE OPTIMALNI KOMPRESIJSKI EFEKT ZA BOLJE REZULTATE I BRŽI OPORAVAK. Karakteristike Gazelle čarapa su optimalni kompresijski učinak, pomažu u oporavku mišića, moderni materijali održavaju suhoću stopala, lagane su i prozračne. Njihov ravni šav sprječava nastanak žuljeva, anatomski oblikuju lijevo i desno stopalo.  

SNOW EATER

PROFESIONALNA LINIJA PLETENA S FUNKCIONALNIM MATERIJALIMA, PODEBLJANJIMA NA STRATEŠKIM MJESTIMA DIZAJNIRANA JE ZA NAJZAHTJEVNIJE SPORTAŠE KOJI ŽELE VRHUNSKI OSJEĆAJ, UDOBNOST I DIZAJN.   Karakteristike Snow Eater čarapa su: optimalan kompresijski efekt, strateški pletena ojastučenja duž cijele čarape, merino vuna u stopalu za dodatnu toplin te prirodni materijali u kombinaciji sa kvalitetnom merino vunom.  

MOUNTAIN GOAT

KLASIČNA ČARAPA ZA PLANINARENJE I LJUBITELJE BORAVKA U PRIRODI OJASTUČENO STOPALO OD MERINO VUNE PRUŽA TOPLINU, ZONSKI PREPLETI MATERIJALA PRUŽAJU OPTIMALNU REGULACIJU TEMPERATURE, A ELASTIČNI UMETCI U STOPALU OSTVARUJU DODATNU POTPORU PRILIKOM ZAHTJEVNIH SPORTSKIH AKTIVNOSTI. Karakteristike Mountain goat čarapa su: ojastučeno stopalo za sprečavanje natisaka, elastična traka u stopalu za dodatnu stabilnost čarape, merino vuna u stopalu i peti za dodatnu toplinu te mekana elastična sara.  

 

Cijelu našu ponudu Dogma čarapa pogledajte OVDJE.