SealSkinz u Protei!

Slikovni rezultat za sealskinz

Čarape su jedan od onih dodataka koji često predvidimo, no ozbiljni avanturisti vode velikog računa o svojoj zaštiti za noge. Bez obzira koliko su vaše cipele dobre, koliko kvalitetne navlake nosite, loš odabir čarapa može vas zaustaviti u vašoj vožnji ili planinarenju. Plikovi, plijesan, gljivice ili nelagodan osjećaj vlažnosti može u trenutku postati vašim problemom ukoliko ne posegnete za pravim čarapama za odabrane uvjete vožnje/planinarenja. Da bi bili sigurni od gore navedenih neugodnosti, koji vam mogu prouzročiti prave probleme ili donijeti cjelodnevnu patnju, morate odabrati dobar par vodonepropusnih čarapa. Vjerovali ili  ne, nije toliko teško naći vodootporne čarape raznih brendova za bicikliranje, planinarenje, trčanje, vožnju kajakom ili bilo koju drugu aktivnost, ali to može biti dugotrajan i frustrirajući proces potražnje kroz beskrajne marke vodootpornih čarapa koje imamo na tržištu.

Bitno je znati da sa čarapama koje su vodootporne morate postići ravnotežu između zaštite i udobnosti. Ono što vam treba su čarape koje mogu disati i neće vas držati u znoju, jer i to nekada zna biti jednako pogubno kao i čarape bez zaštite.

SealSkinz vodonepropusne čarape su prozračne, otporne na vjetar i hladnoću, te naravno - vodootporne. Izrađene su od kombinacije merino vune, akrila, poliestera i elastičnog materijala, te su odličan izbor za sve aktivnosti na otvorenom. Podstava je izrađena od 35% merino vune i osigurava dobru kontrolu vlage, udobnost i kontrolu mirisa, dok elastični gležanj i stopalo pruža odličnu podršku i čini ih udobnim za nošenje. 

SealSkinz čarape dolaze tradicionalnog dizajna i oni su pioniri u proizvodnji vodootpornih čarapa te stoga od njih očekujemo samo najbolje. Trenutno na tržištu stoje za jedne od najprodavanijih proizvoda ovog Britanskog proizvođača.

Sastoje se od tri sloja koja koji vas drže na suhom i toplom, a također izbacuju znoj i drže nogu suhom. S vanjske srtane je Lycra/nailon Spandex sloj koji je rastezljiv, kako bilo što bolje pristajao uz nogu i držao se čvrsto.  Donji sloj je izrađen od Coolmax tkanine, dok MVT membrana drži vodu vani.

Nema potrebe da dodajete tradicionalnu čarapu sa svojim SealSkinz čarapama, zapravo to samo može umanjiti njihovu učinkovitost. One pružaju dovoljno toplinske zaštite i držati će vas na toplom i udobnom čak i pri niskim temperaturama.  

Ponudu SelaSkinz proizvoda pogledajte OVDJE.

Slikovni rezultat za sealskinz

Izvor:bikemagazin.info