ANGI READY ZA SVE BICIKLISTE

JOŠ VIŠE KACIGA POZIVA NA POMOĆ 

Kada je Specialized u studenom pokrenuo ANGi i Specialized Ride App, redefinirali su što bi kaciga mogla učiniti pružajući zaštitu prije, tijekom i nakon sudara. Donijeli su tehnologiju na liniju ANGi opremljenih kaciga i ponudili kompatibilnost za aftermarket senzor s našim ANGi-spremnim kacigama. Tehnologija je kompatibilna s više kaciga, te ju je čak i lakše nego ikad aktivirati. 

Slikovni rezultat za specialized angi

KOMPATIBILNOST SA VEČINOM BICIKLISTIČKIH KACIGA

Nakon stroge serije laboratorijskih i stvarnih ispitivanja, ANGi senzori mogu biti priključeni na većinu biciklističkih kaciga, uključujući stare Specialized i ne-Specialized kacige. Također, sve jedinice ANGi će sadržavati upute o tome kako ih pričvrstiti na bilo koju marku kacige. Neke kacige se ne kvalificiraju zbog neobičnih oblika ili konstrukcije, ali većina će dobro raditi s ANGi senzorom. 

 

Slikovni rezultat za specialized angi

NEMA VIŠE GODIŠNJE NAKNADE: 

Specialized je objavio da nitko ne plaća premiju za sigurnost. Uklonili su godišnju pretplatu na ANGi. 

Sada, kada vozač unese aktivacijski kod u aplikaciju Ride, značajke otkrivanja sudara i obavijesti se aktiviraju automatski. Nema više zahtjeva za kreditnom karticom, samo se spojite, aktivirajte senzor i spremni ste za vožnju! Specialized je predan svakom vozaču da bude sigurniji na putu, stazi ili cesti. ANGi postaje dostupan  svim vozačima, bez obzira na marku kacige koju voze.

ANGI senzor dostupan je u našoj poslovnici na adresi Zagrebačka cesta 205, Zagreb te isto tako u našoj web trgovini.