PowUnity BikeTrax

Slikovni rezultat za powunity

Lopovi ga ne vole, vlasnici e-bikova obožavaju  

Uložili ste znatan novac kako bi uživali u bespućima omiljenog brda potpomognuti strujom. S obožavanjem gledate svog skupo plaćenog strujića dok ''cuclate'' čaj (ili pivicu, tko smo mi da sudimo) pred omiljenim planinarskim domom...ali, nije Vam baš svejedno dok je bike vani, a Vi unutra. Nećemo ni spominjati mogućnost krađe iz garaže ili dvorišta dok uopće ne vidite bike - nije pristojno, a bome ni obzirno- za one jače mašte, a slabijeg srca.  

Sva sreća pa postoje tvrtke koje nalaze riješenja za takve probleme. Dobar e-bike tracker s funkcijom tihog alarma je točno ono što je doktor propisao. PowUnity i njihov BikeTrax Vam osigurava miran san dok bicikl u toploj garaži ''siše'' jeftine noćne kilowate. Brza i jednostavna montaža, nevidljivost instalacije, tihi alarm i nezavisno napajanje u slučaju da potencijalni lopov skine bateriju s bicikla. Ako se to i dogodi, jer toliko čvrsto spavate da niste čuli mobitel (i alarm PowUnity aplikacije), baterija u BikeTrax uređaju ima dovoljno struje za tri tjedna standby funkcije, odnosno cca 14 sati aktivnog praćenja bicikla uživo. To bi trebalo biti čisto dovoljno vremena da nađete bicikl i lopova koji ga je "posudio".  

Glavne odlike;

  • - funkcija tihog alarma, dojava putem prepaid SIM kartice integrirane u uređaj
  • - GPS tracker u realnom vremenu, bio dvotočkaš pod alarmom ili ne
  • - GPS logiranje vožnji s poviješću dotičnih - nezavisna baterija koja drži do tri tjedna standbya, odnosno 14 sati aktivnog praćenja
  • - PowUnity aplikacije za pametne telefone - mogućnost dodavanja više BikeTrax trackera na jednog korisnika - mogućnost praćenja istog BikeTrax trackera s više uređaja (mobitel, tablet, PC...)
  • - prva godina pretplate na BikeTrax uključena u cijenu, kasnije 3,95€/mj  

Oko same montaže na e-bike nećemo u detalje, nema smisla obrazovati potencijalne ljepljivoprste negativce. Dovoljno je napomenuti da se može kupiti posebno optimiziran BikeTrax za Bosch, Shimano, Yamaha i Brose opremljene bicikle.   Ako pak umjesto jedva čujnog zujanja elektromotora radije birate miris benzina i smrad spaljene gume - PowUnity ima riješenje i za Vas. BikeTrax dolazi i u moto verziji koja se vrlo lako montira i sakrije u bilo kojem skuteru ili motociklu.  

Više o ponudi na ovom linku; https://www.proteasport.hr/pretraga?q=powunity