Specialized Recon- Nove mtb bike cipele

Recon 1.0, 2.0 i 3.0 razlikuju se po specifikacijama, ali svi modeli imaju sličan stil cipele. 

Cipele donose spoj visokih performansi - Recon 3 sadrži dva BOA kotačića i karbonski potplat "nadahnut Pave sjedišnoj cijevi", što znači da je krut, ali ipak savitljiv. Recon 2.0 dolazi s jednim BOA kotačićem te čičak trakom na prednjem dijelu stopala, dok bazne Recon 1.0 imaju tri čička (Velcro).

Potplat na novim Recon cipelama imaju značajke SPD klitova sa dvije rupe što odgovara većini SPD pedala, a okružene su SlipNot gumom koja je poznata po izvrsnoj trakciji, palac gore za Specialized po ovom pitanju, jer stvari u MTB svijetu nisu uvijek sunčane i prašnjave.2018 godine su se prvi puta pojavile Recon cipele, i to S-Works model koji je zapravo i najjači model Specialized cipela za brdski biciklizm. To su natjecateljski orijentirane cipele bez ikakvih kompromisa, dizajnirane za maksimizirnje prenosa snage i najbrži dolazak do cilja, a ne vožnju po planinama s biciklom na leđima.Nove verzije Recon cipela imaju "STRIDE Toe-Flex tehnologiju koja ih čini udobnim u trenucima kada niste na biciklu i brzim dok ste na sjedalu" - drugim riječima, dio na nožnim prstima (prednji dio cipele) zapravo se savija, jer nismo svi trkači.

Slikovni rezultat za specialized recon 1.0

RECON 3.0

Recon 3.0 je najbliži S-Works modelu s vrhunskim performansama, a koje možete dobiti za puno manje novca. Potplat ima ocjenu krutosti "samo" 10, dok je S-Works narastao na 13. Za više informacija o modelu, dostupnost i cijena, kontaktiratjte nas putem e-maila ili telefona.

Slikovni rezultat za specialized recon 3.0

RECON 2.0

Model koji koji je dostupan u crveno-crnoj i crnoj boji. Cijeli asortiman dolazi u veličinama od 36-49, dok su model s pola veličine dostupni u rasponu veličina od 38-47. Krutost cipele je ugodna i nalazi se na ljestvici od 6.0, dok je masa cipela oko 357g (1/2 para veličine 42).

S jednim BOA kotačićem, performansama usmjerenim na najlonski potplat, STRIDE Toe-Flex tehnologijom i podignutom petom, Recon 2.0 nudi prirodniji osjećaj na biciklu. Potpuno prekrivena gumom cipela, zajedno s XPEL tehnologijom za odbacivanje vode, bilo da je riječ o prelasku rijeke ili izbjegavanju lokava na stazi tijekom vožnje, Recon 2.0 vas drži pokrivenim.

Cijenu i dostupnost pogledajte: OVDJE

Slikovni rezultat za specialized recon 2.0

RECON 1.0

Reckon 1.0 bazna cipela s tri čička od Velcro materijala i dolaze u crnoj i crvenoj boji. Još uvijek sadrži SlipNot gumeni potplat i dizajn potplata sa šesterokutne ripnama koji nalazimo izvrsnim po pitanju trakcije. Dolazi u veličinama od 36-49. Svi oni koji traže cipele s malom težinom primijetit će da su ovo najlakše cipele u Recon rasponu od 331g (1/2para veličine 42).

Recon 1.0 još uvijek sadrži Specialized-ov priznati Body Geometry dizajn, STRIDE Toe-Flex tehnologiju, podignutu petu s remenom na peti za povlačenje (kojeg ostali modeli nemaju) i potpuno gumeni SlipNot potplat.

Cijenu i dostupnost pogledajte: OVDJE

Slikovni rezultat za specialized recon 1.0

izvor: bikemagazin.info