Novi izgled- Specialized ALIGN II kaciga za bicikl

Specialized Canada (@specialized_ca) | Twitter

Certificirana zaštita, odličan izgled, udobnost i povoljna cijena - to je ono što čini Specialized kacigu Align II.

Napravljena je s 14 ventilacijskih otvora, sustavom hlađenja četvrte dimenzije čak je laboratorijski ispitana u Specialized win tunelu kako bi se osigurala izvrsna ventilacija.

Karakteristika Align II uključuje revolucionarni višesmjerni sustav zaštite od udara (MIPS), patentirana zaštita od "rotacijskog udara" uzrokovanog udarcima pod kutom. Align II uključuje sustav za jednostavno podešavanje Headset SX i jednostavan sustav prilagodbe jedne veličine. 

Specialized Align II bike helmet front

Iako otvori za ozračivanje nisu toliko veliki kao oni na skupljim kacigama, Align II i dalje nudi izgled modernih Specialized kaciga s ventilacijskim otvorima točno na prednjoj strani kacige i čistim linijama. Sadrži reflektirajuće naljepnice za povećanu vidljivost u uvjetima slabog osvjetljenja.

Specialized Align II bike helmet headset sx

Dostupne u tri različite veličine kacige, dodatna podešavanja mogu se izvršiti putem sustava Headset SX. Što se tiče stvarne prilagodbe kacige, veličina je navedena malo drugačija od Specialized kaciga višeg razreda s veličinama S / M, M / L i XL. 

Specialized Align II bike helmet size chart

Jedan od najvećih karakteristikama na novim Specialized kacigama je dodavanje MIPS-a (višesmjernog sustava zaštite od udara). MIPS obloga na ovoj razini možda nije tako uglađena kao skuplje kacige, ali svaka MIPS podloga mora ponuditi isto kretanje od 10-15 mm u svim smjerovima da bi bila odobrena.

Specialized Align II bike helmet  mips

Izgrađena s tipičnom oblikovanom konstrukcijom kvalitetnih bike kaciga, masa S / M Align II kacige je svega 348g . Dolazi u sedam različitih boja po cijeni od 449kn, Align II čini se izvrsnom opcijom za one koji traže stilsku MIPS kacigu opremljenu po pristupačnoj cijeni. POGLEDAJ PONUDU