Proizvođač: CHILLYS

Šifra proizvoda: CHI210037

Dostupnost: TRENUTNO NEDOSTUPNO

  • Webshop
  • Zagreb, Zagrebačka cesta 205

Za više informacija o modelu, obratite se na mail: [email protected]

259,00 kn

PDV je uključen u cijenu.

credit cards - 12 rata

Platite na 12 rata bez kamata. Već od 21,58 kn mjesečno. Pogledajte sve načine plaćanja.

Popust dobrodošlice

Prijavom na newsletter ostvaruješ jednokratnih 5% popusta na sve artikle.
Iskoristi popust dobrodošlice! Prijavi se

  • Specifikacije
  • Dostava i povrat
  • Pošalji upit

Specifikacije

Specifikacije proizvoda

Chilly's šalica za kavu iz Serije 2 sistematično je izrađena kako bi poboljšala vaše svakodnevno iskustvo prijenosa i unosa tekućine. Ovo nije redizajn, ovo je evolucija. Topla pića drži toplima 4 sata, a hladna drži hladnima čak 24 sata. 

Serija 2 ne ostavlja nijedan detalj neizvjesnim. Zahvaljujući mehanizmu rotirajućeg zaključavanja poklopca možete biti sigurni da vam se nijedna kap pića neće prosuti, a dvostruka stijenka unutar šalice štiti vaše ruke od neposredne topline. Dizajn Serije 2 podići će vaše iskustvo s šalicama za višekratnu uporabu na nove razine. 

Misija i cilj tvrtke Chilly's jest izrada proizvoda za višekratnu upotrebu od ekološki prihvatljivih materijala kako bi se u svijetu koristilo što manje jednokratne plastike koja se ne može reciklirati. 

Izrađena od nehrđajućeg čelika bez BPA. 

Dostava i povrat

Dostava i povrat

Troškovi dostave su besplatni za sve narudžbe iznad 500,00 kn, kao i za akcijske artikle s naznačenom besplatnom dostavom. Sve bicikle šaljemo besplatno na Vašu adresu te navodimo da je na svim biciklima napravljen nulti servis. U slučaju nemogućnosti uredne dostave na adresu Kupca koju je isti naznačio, Kupac snosi troškove ponovne dostave na istu ili drugu adresu ovisno o tome koje podatke će Kupac navesti Prodavatelju prilikom provjere dostave narudžbe.

Rok isporuke je 3 radna dana s iznimkom otoka i Dubrovačkog područja gdje rok isporuke dijelom ovisi o dostavnim službama i redu plovidbe.

U slučaju povrata ili reklamacije molimo Vas pročitajte POVRAT I REKLAMACIJE.

Pošalji upit

Pošalji upit o proizvodu

Ovaj obrazac prikuplja vaše podatke(ime, prezime, email adresu, broj mobitela i poruku) kako bismo mogli komunicirati s Vama i pružiti vam pomoć oko vašeg upita. Molimo pročitajte našu Izjavu o privatnosti i saznajte kako koristimo i štitimo Vaše podatke.

Posebne ponude