Proizvođač: garmin

Šifra proizvoda: GAR20012

Dostupnost: DOSTUPNO

 • Webshop
 • Zagreb, Zagrebačka cesta 205
1.431,00 kn 1.590,00 kn

credit cards - 12 rataPlatite na 12 rata bez kamata. Već od 119,25 kn mjesečno. Pogledajte sve načine plaćanja.

 • Specifikacije
 • Dostava i povrat
 • Pošalji upit

Specifikacije

Specifikacije proizvoda

Kompaktno i intuitivno biciklističko računalo s GPS-om i funkcijama za sigurnost biciklista

 • Pojednostavljeni, robusni dizajn s oštrim zaslonom od 1,8 inča koji se lako čita na sunčevoj svjetlosti ili u uvjetima slabog osvjetljenja
 • Zahvaljujući prijemniku GPS, GLONASS i Galileo satelita i visinomjeru, znat ćete koliko ste se daleko, brzo, žestoko i visoko vozili na najdužim usponima ili na putu kroz grad
 • Uključuje navigaciju s uputama za skretanje i čak vam prikazuje kako da se vratite na početak, a osim toga možete preuzeti staze iz funkcije za izradu staze u online zajednici Garmin Connect te se utrkivati u stvarnom vremenu uz funkciju Strava Live Segments
 • Kompatibilno s Varia dodatnom opremom za sigurnost biciklista, uključujući stražnji radar i pametna svjetla za bicikle
 • Funkcije povezivosti1 uključuju pametne obavijesti, vremensku prognozu i još mnogo toga, a funkcije LiveTrack i Assistance pojednostavljuju dijeljenje lokacije
 • Trajanje baterije2: do 15 sati

Male stvari čine razliku, a zato ćete voljeti Edge 130. Ovo robusno, kompaktno, ali i pouzdano GPS biciklističko računalo ima sve što vam je potrebno za navigaciju u vožnji, praćenje statistike, održavanje kontakta s bliskim osobama i još mnogo toga. I sve to u kompaktnom uređaju koji s vama ide svugdje i ne teži gotovo ništa.

Malen, ali moćan

Bilo da vozite po jednoj stazi, otvorenoj cesti ili gradskim ulicama, Edge 130 savršen je saveznik u vožnji. Njegov kompaktni i lagani dizajn sadržava mono zaslon od 1,8 inča s tehnologijom memorije u pikselu (MIP). To znači da ćete imati jasan pogled na zaslon, čak i na izravnoj sunčevoj svjetlosti kada biste se inače naprezali da vidite zaslon svojeg pametnog telefona. Njegovo sučelje s pet gumba jednostavno je za navigaciju, a možete čak i prilagoditi prikaz tako da se na svakom zaslonu prikazuje do 8 podatkovnih polja. I nemojte da vas zavara njegova veličina, Edge 130 ima mnoštvo dodatnih funkcija i može se pohvaliti s do 15 sati trajanja baterije između dva punjenja.

Malen, ali moćan

Jednostavna navigacija

Gdje god se vozili, biciklističko računalo Edge 130 zabilježit će vašu bitnu statistiku. Zahvaljujući prijemniku GPS, GLONASS i Galileo satelita za bolju pokrivenost ispod gustih krošanja drveća, i ugrađenom barometru, zabilježit će koliko ste se daleko, koliko brzo, a čak i koliko ste se visoko vozili. Planirajte i preuzmite svoje rute s pomoću funkcije za izradu staze u aplikaciji Garmin Connect. Edge 130 vodit će vas s pomoću uputa za stazu i uputa za skretanja koje se lako čitaju. Čak je dovoljno pametan da vam pokaže otkuda ste krenuli.

Jednostavna navigacija
Poboljšana sigurnost biciklista

Poboljšana sigurnost biciklista

Mijenjate navike i vozite se po cesti? Malo bezbrižnosti svaku će vožnju učiniti boljom. Zato je Edge 130 kompatibilan s našom linijom Varia uređaja za sigurnost biciklista, uključujući stražnji radar i pametna svjetla za bicikle. Uparivanjem tih uređaja sa svojim biciklističkim računalom Edge možete dobivati upozorenja o nadolazećim automobilima izravno na zaslon uređaja Edge i pomoći vozačima da vas lakše uoče. Zahvaljujući uređaju Edge 130 možete omogućiti prijateljima i obitelji da prate vašu lokaciju u stvarnom vremenu s pomoću funkcije LiveTrack1. A ako se nađete u poteškoćama tijekom vožnje, funkcija Assistance1 može brzo poslati vašu trenutačnu lokaciju odabranim kontaktima tako da znaju gdje vas mogu pronaći.

Poboljšajte svoje performanse

Biciklističko računalo Edge 130 osmišljeno je da vam poboljša performanse tako da u svakoj vožnji napredujete. Kompatibilno je s mjeračima snage, tako da možete vidjeti koliko ste vati snage proizveli na ravnoj dionici ili strmoj uzbrdici. Kada razumijete gdje proizvodite snagu, ne samo da ćete bolje trenirati, nego ćete imati i zanimljivije vožnje. A svaku vožnju možete učiniti još zanimljivijom utrkivanjem u stvarnom vremenu s pomoću funkcija Garmin i Strava Live Segments, što će vam dati onaj dodatni poticaj da date sve od sebe.

Poboljšajte svoje performanse

Pametno povezivanje

Zahvaljujući nizu pametnih funkcija1, Edge 130 omogućuje vam da svoj mobitel držite na sigurnom, a pritom ostanete povezani dok ste na biciklu. Tekstne će se poruke pojaviti na zaslonu vašeg uređaja tako da ih možete vidjeti jednim pogledom i nastaviti vožnju. Saznajte kada se sprema kiša korištenjem stranice s vremenskom prognozom na kojoj možete pratiti trenutno vrijeme i vremenske uvjete. Možete upariti Edge 130 s kompatibilnim Edge daljinskim upravljačem kako biste pokrenuli i zaustavili mjerač vremena, promijenili stranicu ili označili dionicu bez podizanja ruku s upravljača. I zapamtite, možete automatski prenijeti svoje vožnje u online zajednicu Garmin Connect i čak prilagoditi uređaj u našoj Connect IQ™ trgovini preuzimanjem prilagodljivih podatkovnih polja kao što su GU Fuel Reminder ili Strava Relative Effort (Suffer Score).

.

Pametno povezivanje

1 Kada je uparen s kompatibilnim telefonom
2 Pri uobičajenoj upotrebi; trajanje baterije ovisi o upotrebi

Dostava i povrat

Dostava i povrat

Troškovi dostave su besplatni za sve narudžbe iznad 500,00 kn, kao i za akcijske artikle s naznačenom besplatnom dostavom. Sve bicikle šaljemo besplatno na Vašu adresu te navodimo da je na svim biciklima napravljen nulti servis. U slučaju nemogućnosti uredne dostave na adresu Kupca koju je isti naznačio, Kupac snosi troškove ponovne dostave na istu ili drugu adresu ovisno o tome koje podatke će Kupac navesti Prodavatelju prilikom provjere dostave narudžbe.

Rok isporuke je 3 radna dana s iznimkom otoka i Dubrovačkog područja gdje rok isporuke dijelom ovisi o dostavnim službama i redu plovidbe.

U slučaju povrata ili reklamacije molimo Vas pročitajte POVRAT I REKLAMACIJE.

Pošalji upit

Pošalji upit o proizvodu

Ovaj obrazac prikuplja vaše podatke(ime, prezime, email adresu, broj mobitela i poruku) kako bismo mogli komunicirati s Vama i pružiti vam pomoć oko vašeg upita. Molimo pročitajte našu Izjavu o privatnosti i saznajte kako koristimo i štitimo Vaše podatke.

Posebne ponude