Proizvođač: Kross bikes, Poljska

Šifra proizvoda: KO19061

Dostupnost: DOSTUPNO

  • Webshop
  • Zagreb, Zagrebačka cesta 205
119,00 kn

PDV je uključen u cijenu.

credit cards - 12 rata

Platite na 12 rata bez kamata. Već od 9,92 kn mjesečno. Pogledajte sve načine plaćanja.

Popust dobrodošlice

Prijavom na newsletter ostvaruješ jednokratnih 5% popusta na sve artikle.
Iskoristi popust dobrodošlice! Prijavi se

  • Specifikacije
  • Dostava i povrat
  • Pošalji upit

Specifikacije

Specifikacije proizvoda

Skup praktičnih ključeva za bicikle, osnovni dio opreme svakog biciklista. 12 - funkcionalni komplet bit će koristan kako u kućnoj radionici tako i tijekom treninga izvan grada. Alat  izrađen od visokokvalitetnog krom-vanadija od nehrđajućeg čelika (CR-V). Posebna torbica omogućit će nesmetan transport u džepu ili u torbi.
- Allen ključevi 2,5 / 3/4/5/6 mm
- Rezač lanca 6-11spd
- odvijač SL5
- Torx® T25-T30

Dostava i povrat

Dostava i povrat

Troškovi dostave su besplatni za sve narudžbe iznad 500,00 kn, kao i za akcijske artikle s naznačenom besplatnom dostavom. Sve bicikle šaljemo besplatno na Vašu adresu te navodimo da je na svim biciklima napravljen nulti servis. U slučaju nemogućnosti uredne dostave na adresu Kupca koju je isti naznačio, Kupac snosi troškove ponovne dostave na istu ili drugu adresu ovisno o tome koje podatke će Kupac navesti Prodavatelju prilikom provjere dostave narudžbe.

Rok isporuke je 3 radna dana s iznimkom otoka i Dubrovačkog područja gdje rok isporuke dijelom ovisi o dostavnim službama i redu plovidbe.

U slučaju povrata ili reklamacije molimo Vas pročitajte POVRAT I REKLAMACIJE.

Pošalji upit

Pošalji upit o proizvodu

Ovaj obrazac prikuplja vaše podatke(ime, prezime, email adresu, broj mobitela i poruku) kako bismo mogli komunicirati s Vama i pružiti vam pomoć oko vašeg upita. Molimo pročitajte našu Izjavu o privatnosti i saznajte kako koristimo i štitimo Vaše podatke.

Posebne ponude