Proizvođač: Kross bikes, Poljska

Šifra proizvoda: KO21055

Dostupnost: DOSTUPNO

  • Webshop
  • Zagreb, Zagrebačka cesta 205
999,00 kn

PDV je uključen u cijenu.

credit cards - 12 rata

Platite na 12 rata bez kamata. Već od 83,25 kn mjesečno. Pogledajte sve načine plaćanja.

Popust dobrodošlice

Prijavom na newsletter ostvaruješ jednokratnih 5% popusta na sve artikle.
Iskoristi popust dobrodošlice! Prijavi se

  • Specifikacije
  • Dostava i povrat
  • Pošalji upit

Specifikacije

Specifikacije proizvoda

Lokot za bicikl Bordo, koju je ABUS predstavio na tržištu, revolucionirala je segment lokota za bicikle.

Pojavila se nova kategorija sigurnosti, prepoznata kao jedna od najvažnijih u Europi. Sklopiv lokot za bicikl Abus Bordo Big 6000 kombinira značajke koje su naizgled nepovezane - trajnost na razini U-lokota i fleksibilnost lanca. Također je vrlo jednostavan za transport i kompaktan, što čini zaštitu bicikla univerzalnom i izuzetno praktičnom u svakodnevnoj upotrebi.

Odgovara urbanom načinu života i precizno je izrađen od nehrđajućeg čelika s velikom pozornošću na detalje. Lokot za bicikl Abus Bordo Big 6000 vrlo je izdržljiv i izvrstan je način da svoj bicikl zaštitite od krađe. 

Lokot za bicikl Abus Bordo Big 6000 posebno je korisna za ljude koji često voze biciklom na posao ili u kupovinu i trebaju nešto što će zaštititi njihov bicikl od krađe.

RAZINA ZAŠTITE 10 NA ABUS SKALI
MATERIJAL ČELIK
TIP ZAKLJUČAVANJA KLJUČ
DIMENZIJE 1200 MM X 5 MM
PROMJER 5 MM
DULJINA 120 CM
MASA 1,420 KG

Dostava i povrat

Dostava i povrat

Troškovi dostave su besplatni za sve narudžbe iznad 500,00 kn, kao i za akcijske artikle s naznačenom besplatnom dostavom. Sve bicikle šaljemo besplatno na Vašu adresu te navodimo da je na svim biciklima napravljen nulti servis. U slučaju nemogućnosti uredne dostave na adresu Kupca koju je isti naznačio, Kupac snosi troškove ponovne dostave na istu ili drugu adresu ovisno o tome koje podatke će Kupac navesti Prodavatelju prilikom provjere dostave narudžbe.

Rok isporuke je 3 radna dana s iznimkom otoka i Dubrovačkog područja gdje rok isporuke dijelom ovisi o dostavnim službama i redu plovidbe.

U slučaju povrata ili reklamacije molimo Vas pročitajte POVRAT I REKLAMACIJE.

Pošalji upit

Pošalji upit o proizvodu

Ovaj obrazac prikuplja vaše podatke(ime, prezime, email adresu, broj mobitela i poruku) kako bismo mogli komunicirati s Vama i pružiti vam pomoć oko vašeg upita. Molimo pročitajte našu Izjavu o privatnosti i saznajte kako koristimo i štitimo Vaše podatke.

Posebne ponude