Proizvođač: Specialized bicycles, USA

Šifra proizvoda: SO19222

Dostupnost: TRENUTNO NEDOSTUPNO

  • Webshop
  • Zagreb, Zagrebačka cesta 205

Za više informacija o modelu, obratite se na mail: webshop@proteasport.hr

379,00 kn

PDV je uključen u cijenu.

credit cards - 12 rataPlatite na 12 rata bez kamata. Već od 31,58 kn mjesečno. Pogledajte sve načine plaćanja.

  • Specifikacije
  • Dostava i povrat
  • Pošalji upit

Specifikacije

Specifikacije proizvoda

Specialized Speedzone II

Želite li znati koliko brzo ili daleko idete ili koliko vam je vremena potrebno da stignete tamo? Ova kompaktna mala jedinica to će ispisati velikim, lako čitljivim znamenkama. S prikazom koji nije opterećen stranim informacijama, na prvi pogled možete vidjeti osnove vožnje. A da bi stvari bile jednostavne, jedinica uključuje i automatsko buđenje i automatsko odbrojavanje vremena, tako da ne morate čak ni pritisnuti gumb kada zaustavljate ili pokrećete vožnju.

- Dizajnirana za superbrzo i jednostavno postavljanje.
- Polja brzine i vremena su uvijek uključena.
- udaljenosti, sat, prosječna brzina, maksimalna brzina
- Automatsko buđenje i automatsko odbrojavanje vremena: nema potrebe za pritiskanjem gumba za pokretanje / zaustavljanje računala.
- Uključena je funkcija brojača kilometara.
- Usporednik prosječne brzine i indikator slabe baterije.

Dostava i povrat

Dostava i povrat

Troškovi dostave su besplatni za sve narudžbe iznad 500,00 kn, kao i za akcijske artikle s naznačenom besplatnom dostavom. Sve bicikle šaljemo besplatno na Vašu adresu te navodimo da je na svim biciklima napravljen nulti servis. U slučaju nemogućnosti uredne dostave na adresu Kupca koju je isti naznačio, Kupac snosi troškove ponovne dostave na istu ili drugu adresu ovisno o tome koje podatke će Kupac navesti Prodavatelju prilikom provjere dostave narudžbe.

Rok isporuke je 3 radna dana s iznimkom otoka i Dubrovačkog područja gdje rok isporuke dijelom ovisi o dostavnim službama i redu plovidbe.

U slučaju povrata ili reklamacije molimo Vas pročitajte POVRAT I REKLAMACIJE.

Pošalji upit

Pošalji upit o proizvodu

Ovaj obrazac prikuplja vaše podatke(ime, prezime, email adresu, broj mobitela i poruku) kako bismo mogli komunicirati s Vama i pružiti vam pomoć oko vašeg upita. Molimo pročitajte našu Izjavu o privatnosti i saznajte kako koristimo i štitimo Vaše podatke.

Posebne ponude