Proizvođač: TreeFrog Racks

Šifra proizvoda: TF18003

Dostupnost: DOSTUPNO

  • Webshop
  • Zagreb, Zagrebačka cesta 205
2.199,00 kn

PDV je uključen u cijenu.

credit cards - 12 rata

Platite na 12 rata bez kamata. Već od 183,25 kn mjesečno. Pogledajte sve načine plaćanja.

Popust dobrodošlice

Prijavom na newsletter ostvaruješ jednokratnih 5% popusta na sve artikle.
Iskoristi popust dobrodošlice! Prijavi se

  • Specifikacije
  • Dostava i povrat
  • Pošalji upit

Specifikacije

Specifikacije proizvoda

Najprodavaniji TreeFrog model Pro 1 krovni je nosač koji ima jedinstveni oblik figure 7, postavljajući vakuumske čaše u savršeni trokut za maksimalni kapacitet držanja. Za 1 bicikl (do 22 kg) i uključuje 3 vakuumske čaše TreeFrog, svaka predviđena da stane 100 kg, te snažni držač stražnjih kotača koji se zatvara na čičak. Univerzalni nosač vilica na nosaču sigurno drži 9 mm ili vilicu 15x100 mm - nema potrebe za isključivanjem nosača vilica! Izvrstan je izbor za bilo koji automobil, a stane čak i u ruksak, pa je putovanje s njim jednostavno i izvrstan je izbor za upotrebu s automobilima koji se iznajmljuju i može se postaviti na krov, hečbek ili stražnji prozor. Svi su nosači TreeFrog dostupni s različitim veličinama nosača vilica (uključujući jedan za vilice Lefty).

Masa nosača: 4kg

Dostava i povrat

Dostava i povrat

Troškovi dostave su besplatni za sve narudžbe iznad 500,00 kn, kao i za akcijske artikle s naznačenom besplatnom dostavom. Sve bicikle šaljemo besplatno na Vašu adresu te navodimo da je na svim biciklima napravljen nulti servis. U slučaju nemogućnosti uredne dostave na adresu Kupca koju je isti naznačio, Kupac snosi troškove ponovne dostave na istu ili drugu adresu ovisno o tome koje podatke će Kupac navesti Prodavatelju prilikom provjere dostave narudžbe.

Rok isporuke je 3 radna dana s iznimkom otoka i Dubrovačkog područja gdje rok isporuke dijelom ovisi o dostavnim službama i redu plovidbe.

U slučaju povrata ili reklamacije molimo Vas pročitajte POVRAT I REKLAMACIJE.

Pošalji upit

Pošalji upit o proizvodu

Ovaj obrazac prikuplja vaše podatke(ime, prezime, email adresu, broj mobitela i poruku) kako bismo mogli komunicirati s Vama i pružiti vam pomoć oko vašeg upita. Molimo pročitajte našu Izjavu o privatnosti i saznajte kako koristimo i štitimo Vaše podatke.

Posebne ponude