Proizvođač: TreeFrog Racks

Šifra proizvoda: TF18010

Dostupnost: DOSTUPNO

  • Webshop
  • Zagreb, Zagrebačka cesta 205
249,00 kn

PDV je uključen u cijenu.

credit cards - 12 rata

Platite na 12 rata bez kamata. Već od 20,75 kn mjesečno. Pogledajte sve načine plaćanja.

Popust dobrodošlice

Prijavom na newsletter ostvaruješ jednokratnih 5% popusta na sve artikle.
Iskoristi popust dobrodošlice! Prijavi se

  • Specifikacije
  • Dostava i povrat
  • Pošalji upit

Specifikacije

Specifikacije proizvoda

Kako bi povećao krutost prednje glavčine i prednjih kotača na brdskim biciklima, biciklistička industrija je 2015. uvela sustav prednjih glavčina Boost 15x110 mm. Kako bi olakšala postavljanje teškog brdskog bicikla na naše krovne nosače, TreeFrog start do proizvodnje nosača vilice 15x110 mm, koji omogućava brdskim biciklima da jednostavno proguraju ražanj i čvrsto ga zavrnu bez ikakvih odstojnika! Kada naručite stalak TreeFrog, možete ga naručiti pomoću nosača vilica 15x110 mm. Ako već imate naš stalak, jednostavno otkopčajte postojeći nosač vilice s otvorenim ključem od 10 mm i šesterokutnim ključem od 4 mm, a koji originalnim nosačem vilica izvadite na novi nosač vilica 15x110 mm pomoću izvornog hardvera.

Masa adaptera: 500g

Dostava i povrat

Dostava i povrat

Troškovi dostave su besplatni za sve narudžbe iznad 500,00 kn, kao i za akcijske artikle s naznačenom besplatnom dostavom. Sve bicikle šaljemo besplatno na Vašu adresu te navodimo da je na svim biciklima napravljen nulti servis. U slučaju nemogućnosti uredne dostave na adresu Kupca koju je isti naznačio, Kupac snosi troškove ponovne dostave na istu ili drugu adresu ovisno o tome koje podatke će Kupac navesti Prodavatelju prilikom provjere dostave narudžbe.

Rok isporuke je 3 radna dana s iznimkom otoka i Dubrovačkog područja gdje rok isporuke dijelom ovisi o dostavnim službama i redu plovidbe.

U slučaju povrata ili reklamacije molimo Vas pročitajte POVRAT I REKLAMACIJE.

Pošalji upit

Pošalji upit o proizvodu

Ovaj obrazac prikuplja vaše podatke(ime, prezime, email adresu, broj mobitela i poruku) kako bismo mogli komunicirati s Vama i pružiti vam pomoć oko vašeg upita. Molimo pročitajte našu Izjavu o privatnosti i saznajte kako koristimo i štitimo Vaše podatke.

Posebne ponude