Proizvođač: TreeFrog Racks

Šifra proizvoda: TF19007

Dostupnost: DOSTUPNO

  • Webshop
  • Zagreb, Zagrebačka cesta 205
259,00 kn

PDV je uključen u cijenu.

credit cards - 12 rata

Platite na 12 rata bez kamata. Već od 21,58 kn mjesečno. Pogledajte sve načine plaćanja.

Popust dobrodošlice

Prijavom na newsletter ostvaruješ jednokratnih 5% popusta na sve artikle.
Iskoristi popust dobrodošlice! Prijavi se

  • Specifikacije
  • Dostava i povrat
  • Pošalji upit

Specifikacije

Specifikacije proizvoda

Jedinstveni TreeFrog 9x100mm brzo otpuštajući i 12x100mm univerzalni nosač vilice omogućuju vam korištenje 2 različita sustava vilica za bicikle i povratak i utvrđivanje između 2 najpopularnije veličine cestovnih, mtbi ciklokros bicikla u industriji, bez mijenjanja nosača vilice! Ako imate 2 ili više bicikla s vilicama 9x100mm i 12x100mm, ovaj nosač za vilicu bi bio savršeno rješenje za vas!

Dostava i povrat

Dostava i povrat

Troškovi dostave su besplatni za sve narudžbe iznad 500,00 kn, kao i za akcijske artikle s naznačenom besplatnom dostavom. Sve bicikle šaljemo besplatno na Vašu adresu te navodimo da je na svim biciklima napravljen nulti servis. U slučaju nemogućnosti uredne dostave na adresu Kupca koju je isti naznačio, Kupac snosi troškove ponovne dostave na istu ili drugu adresu ovisno o tome koje podatke će Kupac navesti Prodavatelju prilikom provjere dostave narudžbe.

Rok isporuke je 3 radna dana s iznimkom otoka i Dubrovačkog područja gdje rok isporuke dijelom ovisi o dostavnim službama i redu plovidbe.

U slučaju povrata ili reklamacije molimo Vas pročitajte POVRAT I REKLAMACIJE.

Pošalji upit

Pošalji upit o proizvodu

Ovaj obrazac prikuplja vaše podatke(ime, prezime, email adresu, broj mobitela i poruku) kako bismo mogli komunicirati s Vama i pružiti vam pomoć oko vašeg upita. Molimo pročitajte našu Izjavu o privatnosti i saznajte kako koristimo i štitimo Vaše podatke.

Posebne ponude